Page 1 of 2

Veateated

PostPosted: 13 Aug 2012, 10:55
by ingrid
Tere!
Püüan Stiigo kausta läbi Live Meshi sünkroonida. Sünkroonitud kaustas ei lase aga programmi avada.
"stiigo.exe" peal klikates annab veateate "Stiigo käivitamine kataloogis "SPAM" ebaõnnestus. Kataloogis puudub fail "comerr32.dll" Soovitan Stiigo failid uuesti alla laadida http://www.stiigo.com"
"stiigoadmin.exe" peal klikates annab veateate "Konfiguratsiooni faili ("stiigo_preconf.xml") ei leitud!"
Mõlemad veateates nimetatud failid on kaustas olemas ja Stiigo uuesti alla laadimine ei aidanud. Mis võib probleemi põhjuseks olla ja kuidas seda lahendada?

Re: Veateated

PostPosted: 20 Aug 2012, 21:01
by admin
ingrid wrote:Tere!
Püüan Stiigo kausta läbi Live Meshi sünkroonida. Sünkroonitud kaustas ei lase aga programmi avada.
"stiigo.exe" peal klikates annab veateate "Stiigo käivitamine kataloogis "SPAM" ebaõnnestus. Kataloogis puudub fail "comerr32.dll" Soovitan Stiigo failid uuesti alla laadida http://www.stiigo.com"
"stiigoadmin.exe" peal klikates annab veateate "Konfiguratsiooni faili ("stiigo_preconf.xml") ei leitud!"
Mõlemad veateates nimetatud failid on kaustas olemas ja Stiigo uuesti alla laadimine ei aidanud. Mis võib probleemi põhjuseks olla ja kuidas seda lahendada?


Tere,

pole ise antud sünkroniseerimistarkvara kasutanud, kuid fakt see, et Stiigo käivitatakse kusagil kataloogis, kus pole temale vajalikke faile (ega teil kataloogis täpitähtedega pole ?). Klikkige programmi info menüünupule ja vaadake, mis kataloog seal all paistab.

Ingmar Tammeväli

Re: Veateated

PostPosted: 27 Aug 2012, 08:38
by ingrid
Aga kas Stiigol on lahendust, kuidas temaga töötada üle võrgu?

Re: Veateated

PostPosted: 29 Aug 2012, 21:48
by admin
ingrid wrote:Aga kas Stiigol on lahendust, kuidas temaga töötada üle võrgu?


:ugeek:

Stiigo ongi tegelikkuses võrgupõhine tarkvara, aga selle aluseks on see, et Postgres oleks õigesti konfigureeritud (andmebaas).
St oletame Teie firmas X on staatiline IP (aadress, mis ei muutu) ja ruuterist lubatud port 5432

Siis on Postgre pg_hba.conf fail, kus kirjeldatakse ära kõik kliendid, kes ligi saavad.

Mitmed väikefirmad omavad ühte serverit ja töötavad mitme Stiigoga erinevatest kontoritest.


PostgreSQL: kasutajad dünaamilise IP aadressi pealt

See lihtsalt andmebaasi serveri konfimise vaev ja seda enamasti teevad IT spetsialistid, otseselt keerulist pole seal midagi. Postgres Stiigost erinev toode, sellepärast tema konfimisest sõltub, kuidas väljaspoolt andmebaasile ligi saada. Kui Teil on mõni tuttav IT spetsialist paluge enda ära seadistada Postgres, et saaksite N + 1 Stiigo ver. ligi

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Re: Veateated

PostPosted: 02 Sep 2012, 10:47
by Sull
Tere.
Mure järgmine? Püüdes vormistada kassa väljamineku orderita ütleb stiigo, et salvestamine ebaõnnestus.
Põhjuseks SQL error:ERROR: sama numbriga kanne on juba olemas 14( väljamineku order 17)

Re: Veateated

PostPosted: 04 Sep 2012, 00:27
by admin
Sull wrote:Tere.
Mure järgmine? Püüdes vormistada kassa väljamineku orderita ütleb stiigo, et salvestamine ebaõnnestus.
Põhjuseks SQL error:ERROR: sama numbriga kanne on juba olemas 14( väljamineku order 17)


Tere,

eks vigu ikka on; soovitused. (Paistab Teil vist rp. aasta põhised numeraatorid)

* esmalt tehke olemasoleva Stiigoadmin abil endale varukoopia andmebaasist.
* laadige endale viimane Stiigo ver 0.84.
* Stiigo käivitage uue Stiigoadmin ja liikuge firma peale ning vajutage Ctrl + F12 (küsib kas tühjendame numeraatorite puhvrid vastake jah)

Kui see ei aita, siis saatke enda andmebaas bugs <att>stiigo.com ja vaatan põhjust.

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Re: Veateated

PostPosted: 10 Jan 2013, 14:37
by jg
Üks veateade olukorras kus konto seis ei ole alguses null ja perioodi lõpus on null.
Bilansi koostamisel tingimusega 0 ridu ei näita, programm arvestab konto seisu perioodi lõpus ja ei trüki seda rida, kuigi rea kogusumma on õige.

Lisaks oleks soov ostu- ja müügiarvete vahel tasaarveldust teostada.

Re: Veateated

PostPosted: 14 Jan 2013, 12:50
by admin
jg wrote:Üks veateade olukorras kus konto seis ei ole alguses null ja perioodi lõpus on null.
Bilansi koostamisel tingimusega 0 ridu ei näita, programm arvestab konto seisu perioodi lõpus ja ei trüki seda rida, kuigi rea kogusumma on õige.

Lisaks oleks soov ostu- ja müügiarvete vahel tasaarveldust teostada.


Tervist,

võtsime soovi plaani (tasaarveldus), kahjuks ei oska valmimise aega veel öelda.

Kas saaksite enda andmebaasi koopia saata bugs<att>stiigo.com ning konto nr, uuriksime seda bilansi probleemi.

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Re: Veateated

PostPosted: 25 Jan 2013, 01:22
by rahister
Tere,
Edu arendamisel.

Selline viga tundub olevat.

1. Käivitada stiigo updater
2. Leiab faili, stiigoadmin.exe uuenduse
3. uuenda failid
4. uuendus tehakse ära
5. sulge stiigoupdater
6. ava stiigo updater - >leiab jällegi stiigoadmin uuenduse (ja nii jääb korduma see igakord) -> tundub, et uuendust ei tehta ära nagu admin failile.

OS: win 7 64bit (pro)
Stiigoupdate file version: 0.1.6.0
Stiigoadmin file version: 0.48.0.0
Stiigoexe file version 1.0.1.24 (production version: 0.84)

Re: Veateated

PostPosted: 27 Jan 2013, 02:06
by admin
rahister wrote:Tere,
Edu arendamisel.

Selline viga tundub olevat.

1. Käivitada stiigo updater
2. Leiab faili, stiigoadmin.exe uuenduse
3. uuenda failid
4. uuendus tehakse ära
5. sulge stiigoupdater
6. ava stiigo updater - >leiab jällegi stiigoadmin uuenduse (ja nii jääb korduma see igakord) -> tundub, et uuendust ei tehta ära nagu admin failile.

OS: win 7 64bit (pro)
Stiigoupdate file version: 0.1.6.0
Stiigoadmin file version: 0.48.0.0
Stiigoexe file version 1.0.1.24 (production version: 0.84)


Tere,

siin kohe võib mitmeid probleeme olla, esiteks kus kataloogis stiigo; sest ta 32 bitine; W7 teeb minu meelest mingi omapärase virtuaalse kataloogi.
Mis siis juhtub, kui käivitate Stiigo updateri adminni õiguste all ? Siiani pole sellist probleemi mulle edastatud.

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Re: Veateated

PostPosted: 02 Feb 2013, 00:29
by rahister
admin wrote:
rahister wrote:Tere,
Edu arendamisel.

Selline viga tundub olevat.

1. Käivitada stiigo updater
2. Leiab faili, stiigoadmin.exe uuenduse
3. uuenda failid
4. uuendus tehakse ära
5. sulge stiigoupdater
6. ava stiigo updater - >leiab jällegi stiigoadmin uuenduse (ja nii jääb korduma see igakord) -> tundub, et uuendust ei tehta ära nagu admin failile.

OS: win 7 64bit (pro)
Stiigoupdate file version: 0.1.6.0
Stiigoadmin file version: 0.48.0.0
Stiigoexe file version 1.0.1.24 (production version: 0.84)


Tere,

siin kohe võib mitmeid probleeme olla, esiteks kus kataloogis stiigo; sest ta 32 bitine; W7 teeb minu meelest mingi omapärase virtuaalse kataloogi.
Mis siis juhtub, kui käivitate Stiigo updateri adminni õiguste all ? Siiani pole sellist probleemi mulle edastatud.

Tervitab,
Ingmar Tammeväli


Tere,
Stiigo oli salvestatud muidu desktopile ehk siis: C:\Users\username\Desktop\stiigo_alfa_win32 (ja enne oli viga korduv nii admin õigustega kui ka ilma käivitades).
Kuid nüüd kui proovisin, siis oli uuendus ka stiigo.exe-le ja ka stiigoadmin.exe-le -> nüüd tegi uuendused ära ja enam uuesti ei pakkunud uusi uuendusi, kui updater uuesti avada.
Kummaline, kuid pean siingi tunnistama "Not repro" :)

Parimat,
Raigo

Veateated

PostPosted: 09 Mar 2013, 15:48
by meriliis
Tere!

Minul mure selline,et kui tahta teha uut klienti või haknijat viskab ette sellise teate Programmis tekkis viga: Andmete mittevastavus ! countrycode=´DNK´(1) (estbk_frame_chooseaddr.pas, line 184)

Arve tegemist see ei sega, aga kui on vaja uut hankijat, siis ei lase luua.

Palun abi, kuidas sellest jagu saada:)

Ette tänades

Meriliis

Re: Veateated

PostPosted: 10 Mar 2013, 19:40
by admin
meriliis wrote:Tere!

Minul mure selline,et kui tahta teha uut klienti või haknijat viskab ette sellise teate Programmis tekkis viga: Andmete mittevastavus ! countrycode=´DNK´(1) (estbk_frame_chooseaddr.pas, line 184)

Arve tegemist see ei sega, aga kui on vaja uut hankijat, siis ei lase luua.

Palun abi, kuidas sellest jagu saada:)

Ette tänades

Meriliis


Tere,

kas saaksite enda andmebaasi koopia saata mulle support<att>stiigo.com , siis saaksin vaadata Teie aadressi registrit. Samuti kirjeldage lühidalt ära, mis samme teete, saan täpselt kõik järgi teha. Ala panid nimed, valisin riigi jne.

Stiigoadmin alt saab teha siis varukoopiat

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Veateade

PostPosted: 25 Nov 2013, 12:59
by Hannes
Tere!

Programmis tekkis viga:
#1 (estbk_frab_bills.pas,line 1344

Mis on selle põhjuseks ning kuidas seda kõrvaldada?

T. Hannes

Re: Veateade

PostPosted: 26 Nov 2013, 12:04
by Hannes
Ostuarveid on võimalik kustutada, kuid arvet ennast ei ole võimalik avada. Ka uue arve lisamisel sama viga kestab.

Re: Veateade

PostPosted: 28 Nov 2013, 11:54
by admin
Hannes wrote:Tere!

Programmis tekkis viga:
#1 (estbk_frab_bills.pas,line 1344

Mis on selle põhjuseks ning kuidas seda kõrvaldada?

T. Hannes


Tere,

kahjuks ei ole võimalik pimesi veapõhjust leida. Saatke enda andmebaas support<att>stiigo.com ja täpne kirjeldus mida teete või tegite. Ning millist Stiigo ver. kasutate.

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Re: Veateated

PostPosted: 11 Dec 2013, 01:04
by freaksmart

Veateated

PostPosted: 03 Jan 2014, 10:39
by varst
Tere, väga hea tarkvara, aitäh!
Kuid, (peale uuendamist) lubab vaid ühekordselt avada pearaamatut või mingit muud aruannet. Kui hakkan avada 2 aruannet siis saan teade "Aruande koostamine ebaõnnestus. Põhjus: Access violation". Mul tuleb sulgeda Stiigo ning uuesti sisselogida ning saan teha ainult 1 aruanne.

Re: Veateated

PostPosted: 12 Jan 2014, 14:41
by admin
varst wrote:Tere, väga hea tarkvara, aitäh!
Kuid, (peale uuendamist) lubab vaid ühekordselt avada pearaamatut või mingit muud aruannet. Kui hakkan avada 2 aruannet siis saan teade "Aruande koostamine ebaõnnestus. Põhjus: Access violation". Mul tuleb sulgeda Stiigo ning uuesti sisselogida ning saan teha ainult 1 aruanne.


Tere,

saatke andmebaas support<att>stiigo.com, vaataksin peale, sest minu XP masinal seda probleemi pole.

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Re: Veateated

PostPosted: 17 Jun 2014, 19:04
by Janek
tere, täna arvet koostades viskas sellise veateate
programmis tekkis viga:
database connection component is not assigned

ja arvet salvestades: Image