Stiigo seadistamine

Juhendid / küsimused / ettepanekud. Ärge siis Stiigo projekti toetamist ära unustage ;)

Re: Stiigo seadistamine

Postby Guest » 07 Apr 2012, 18:20

[quote="admin"][quote="Guest"]Kas Stiigo puhul on võimalik ainult Windowsi põhist andmebaasi kasutada?[/quote]

Tere,

Stiigol pole küll vahet, kus ja millise op. süsteemi peal [u]andmebaas [/u]ise asub. Põhiline, et oleks Postgres >=8.3.

Kasvõi võiks Teie Postgres andmebaas asuda Hiinas Redhat ja Teie teeksite Tallinnas tööd, kasutades seda Hiinas asuvat serverit.


Tervitab,
Ingmar Tammeväli[/quote]

Kas ehk oskate suunata kuidas antud probleemi lahendada?
http://www.upload.ee/image/2237439/tiitlita.JPG
Guest
 

Re: Stiigo seadistamine

Postby admin » 07 Apr 2012, 20:08

to Guest,

kas Postgres töötab Linuxi peal ? Siis ehk tõusutundlikkuse probleem Stiigos, mida pean uurima; just andmebaasi parameetrite küsimisel.

Tervitab,
Ingmar Tammeväli
admin
Site Admin
 
Posts: 171
Joined: 08 May 2011, 21:28

Re: Stiigo seadistamine

Postby 796B2Q » 08 Apr 2012, 13:17

Jah andmebaas töötab linuxi arvutis
796B2Q
 

Re: Stiigo seadistamine

Postby andreas » 09 Apr 2012, 17:13

Registreerisin vahepeal ennast ära.
Nii nüüd saab selliseid teateid:
http://www.upload.ee/image/2243992/es.PNG
ja
http://www.upload.ee/image/2243994/te.PNG
andreas
 
Posts: 4
Joined: 05 Apr 2012, 09:46

Re: Stiigo seadistamine

Postby admin » 09 Apr 2012, 21:56

andreas wrote:Registreerisin vahepeal ennast ära.
Nii nüüd saab selliseid teateid:
http://www.upload.ee/image/2243992/es.PNG
ja
http://www.upload.ee/image/2243994/te.PNG


Tere,

hetkel pole Linux serverit aega installeerida, kuid pimesi tegin muudatused ära ehk töötavad, ta üritab template0 pealt collationi küsida.

http://www.stiigo.com/download/stiigo_alfa_win32_rl.zip

Kui see ei tööta, siis tehke ise andmebaas pgAdmin abil estbk nimega

Tervitab,
Ingmar Tammeväli
admin
Site Admin
 
Posts: 171
Joined: 08 May 2011, 21:28

Re: Stiigo seadistamine

Postby evelital@hotmail.com » 07 Jun 2012, 23:58

Mida teha, kui olen unustanud parooli?
evelital@hotmail.com
 

Re: Stiigo seadistamine

Postby admin » 08 Jun 2012, 12:24

evelital@hotmail.com wrote:Mida teha, kui olen unustanud parooli?


Tere,

paroolid ongi selleks, et Teie andmeid kaitsta, nende unustamist ei tohiks olla. Loodan, Teil mõni arvutispetsialist tutvusringkonnas, kes oskab neid juhendaid jälgida ja paroolile reset teha:
http://rationalpie.wordpress.com/2010/02/18/postgresql-reset-root-password/

Tervitab,
Ingmar Tammeväli
admin
Site Admin
 
Posts: 171
Joined: 08 May 2011, 21:28

Re: Stiigo seadistamine

Postby lihtsalt kasutaja » 03 Jan 2013, 17:24

[quote="admin"]Tere,

kahjuks pole eriti Meritiga tuttav, selletõttu ei tea ka kas saab otse andmebaasist lugeda. Mõneti kahtlen, sest enamus rp. programme hoiavad andmebaase parooli all, mida vaid tarkvara teab.

Kas antud programmil mõnda ekspordi võimalust pole, kus andmed teksti/xml faili saadetakse ? Ntx kontoplaani oskab Stiigo võtta tekstifailidest, kui õige formaat.

Tervitab,
Ingmar Tammeväli[/quote]

meritist info lugemiseks vaja DBISAM odbc driverit, andmed ilusti kättesaadavad- lugeda saab otse probleemivabalt
lihtsalt kasutaja
 

Re: Stiigo seadistamine

Postby daniel » 05 Jan 2013, 21:10

Tere Ingmar,

1) aitäh hea algatamise eest
2) kuidas saab lähtekoodile ligi ? tahaks väikesed parandused teha, et programm töötaks ka VPS il oleva andmebaasiga

Daniel
daniel
 

Re: Stiigo seadistamine

Postby raido692 » 06 Jan 2013, 19:42

Tere,

püüan seadistada algsaldot aga
hakkab errorit viskama

Konto algsaldo omistamine valesti teostatud.
Lubatud aktiva=deebetsaldo, kulud=deebetsaldo
passiva=kreeditsaldo, tulud=kreeditsaldo

kuigi kõik on sisestatud nõnda nagu peaks ja võrdub ükspool teisega

tegemist 0.84 ver
raido692
 
Posts: 1
Joined: 06 Jan 2013, 19:29

Re: Stiigo seadistamine

Postby admin » 07 Jan 2013, 23:56

daniel wrote:Tere Ingmar,

1) aitäh hea algatamise eest
2) kuidas saab lähtekoodile ligi ? tahaks väikesed parandused teha, et programm töötaks ka VPS il oleva andmebaasiga

Daniel


Tere,

kahjuks ei saa enda intellektuaalset omandit avalikuks "veel teha", asi seotud kõige lihtsama faktoriga, seal mul kasutuses palju mooduleid, mis töötavad ka minu klientide kommertsrakendustes. Ma ei tohi neid lähtekoode avalikuks muuta. PPU'dega hetkel ei tahaks mässata.

Kui Sul ettepanekuid või koodinäiteid / testkeskkond, siis saad selle info saata stiigo<att>stiigo.com

Tervitab,
Ingmar Tammeväli
admin
Site Admin
 
Posts: 171
Joined: 08 May 2011, 21:28

Re: Stiigo seadistamine

Postby admin » 07 Jan 2013, 23:58

raido692 wrote:Tere,

püüan seadistada algsaldot aga
hakkab errorit viskama

Konto algsaldo omistamine valesti teostatud.
Lubatud aktiva=deebetsaldo, kulud=deebetsaldo
passiva=kreeditsaldo, tulud=kreeditsaldo

kuigi kõik on sisestatud nõnda nagu peaks ja võrdub ükspool teisega

tegemist 0.84 ver


Tere,

kontrollige esmalt üle, kas Teil ikka kontod on õige tüübiga konfigureeritud. Kui olete 100+1% kindel, et nii on, siis võite saata andmebaasi bugs<att>stiigo.com . Ning peale andmebaasi koopia pilt ka algsaldode aknast; mis kontod, mis summad.

Tervitab,
Ingmar Tammeväli
admin
Site Admin
 
Posts: 171
Joined: 08 May 2011, 21:28

Algsaldot ei kajastu bilansis

Postby mluha » 04 Jun 2013, 09:39

Tervist!
Mul on Fiantskannete all tehtud osakapitali sissemakse (aglsaldodo kanne), kuid see ei kajastu bilansis. Milles võib asi olla?
Aitäh!
mluha
 

Algsaldo ei kajastu bilansis

Postby mluha » 05 Jun 2013, 10:48

Täpsustan veel, et kanne on pearaamatus olemas ning sobiva kuupäevaga (majandusaasta sees):
05.11.2012 - konto 10122 - D - 2500 €
05.11.2012 - konto 2220 - K - 2500 €

Samuti on kajastus päevaraamatus:
05.11.2012
konto 10122 - D - 2500 €
konto 2220 K - 2500€

Bilansis on osakapital nimiväätuses: 0 €.
mluha
 

Re: Algsaldo ei kajastu bilansis

Postby admin » 06 Jun 2013, 09:22

mluha wrote:Täpsustan veel, et kanne on pearaamatus olemas ning sobiva kuupäevaga (majandusaasta sees):
05.11.2012 - konto 10122 - D - 2500 €
05.11.2012 - konto 2220 - K - 2500 €

Samuti on kajastus päevaraamatus:
05.11.2012
konto 10122 - D - 2500 €
konto 2220 K - 2500€

Bilansis on osakapital nimiväätuses: 0 €.


Tere,

võimaliku veaolukorra uurimiseks oleks vaja andmebaasi. Saatke palun support<att>stiigo.com

Tervitab,
Ingmar Tammeväli
admin
Site Admin
 
Posts: 171
Joined: 08 May 2011, 21:28

Re: Algsaldo ei kajastu bilansis

Postby Guest » 06 Jun 2013, 09:31

[quote="mluha"]Täpsustan veel, et kanne on pearaamatus olemas ning sobiva kuupäevaga (majandusaasta sees):
05.11.2012 - konto 10122 - D - 2500 €
05.11.2012 - konto 2220 - K - 2500 €

Samuti on kajastus päevaraamatus:
05.11.2012
konto 10122 - D - 2500 €
konto 2220 K - 2500€

Bilansis on osakapital nimiväätuses: 0 €.[/quote]

SPAM
Viga ei ole mitte tehniline, vaid viga on kande sisestajapoolne.
Kande tegemisel on kasutatud koondkontot 2220, mitte detailset "22200".
Konto parandamisel muutub olukord ka aruannetes:)
Guest
 

Re: Stiigo seadistamine

Postby RaigoP » 28 Aug 2013, 13:19

Tere,
juhul kui programmi seadistamise käigus (firma info) jäi kontoplaan automaatselt tegemata, kas saab antud (Stiigo vaikimisi) kontoplaani hiljem automaatselt ikkagi teha.
Vabandan kui see küsimus on juba käsitletud, esimese hooga ei leidnud.
Tänan.
Raigo
RaigoP
 
Posts: 1
Joined: 28 Aug 2013, 13:13

Re: Stiigo seadistamine

Postby enekass » 18 Sep 2013, 18:21

Tere.
Alustasin programmis raamatupidamise teostamist, kuid ühest hetkest enam finantskandeid teha ei ole võimalik. Uue finantskande alustamisel kugu päis mitteaktiivne ( sinna ei saa midagi sisestada ).
Kandeid vaadata ei saa annab veateate : programmis tekkis viga !
enekass
 
Posts: 1
Joined: 18 Sep 2013, 17:33

Re: Stiigo seadistamine

Postby admin » 25 Sep 2013, 21:10

enekass wrote:Tere.
Alustasin programmis raamatupidamise teostamist, kuid ühest hetkest enam finantskandeid teha ei ole võimalik. Uue finantskande alustamisel kugu päis mitteaktiivne ( sinna ei saa midagi sisestada ).
Kandeid vaadata ei saa annab veateate : programmis tekkis viga !


Tere,

paluksin ekraanipilti sellest ja täpseid samme, mida tegite.

Tervitab,
Ingmar Tammeväli
admin
Site Admin
 
Posts: 171
Joined: 08 May 2011, 21:28

Re: Stiigo seadistamine

Postby Alena » 12 Jun 2014, 11:34

Tere,

Kas millalgi lähitulevikus võiks ka oodata võimalust, et Stiigot saab kasutada ka Mac-l?
Alena
 

PreviousNext

Return to Raamatupidamistarkvara Stiigo

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron