Page 2 of 3

Re: Stiigo seadistamine

PostPosted: 07 Apr 2012, 18:20
by Guest
[quote="admin"][quote="Guest"]Kas Stiigo puhul on võimalik ainult Windowsi põhist andmebaasi kasutada?[/quote]

Tere,

Stiigol pole küll vahet, kus ja millise op. süsteemi peal [u]andmebaas [/u]ise asub. Põhiline, et oleks Postgres >=8.3.

Kasvõi võiks Teie Postgres andmebaas asuda Hiinas Redhat ja Teie teeksite Tallinnas tööd, kasutades seda Hiinas asuvat serverit.


Tervitab,
Ingmar Tammeväli[/quote]

Kas ehk oskate suunata kuidas antud probleemi lahendada?
http://www.upload.ee/image/2237439/tiitlita.JPG

Re: Stiigo seadistamine

PostPosted: 07 Apr 2012, 20:08
by admin
to Guest,

kas Postgres töötab Linuxi peal ? Siis ehk tõusutundlikkuse probleem Stiigos, mida pean uurima; just andmebaasi parameetrite küsimisel.

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Re: Stiigo seadistamine

PostPosted: 08 Apr 2012, 13:17
by 796B2Q
Jah andmebaas töötab linuxi arvutis

Re: Stiigo seadistamine

PostPosted: 09 Apr 2012, 17:13
by andreas
Registreerisin vahepeal ennast ära.
Nii nüüd saab selliseid teateid:
http://www.upload.ee/image/2243992/es.PNG
ja
http://www.upload.ee/image/2243994/te.PNG

Re: Stiigo seadistamine

PostPosted: 09 Apr 2012, 21:56
by admin
andreas wrote:Registreerisin vahepeal ennast ära.
Nii nüüd saab selliseid teateid:
http://www.upload.ee/image/2243992/es.PNG
ja
http://www.upload.ee/image/2243994/te.PNG


Tere,

hetkel pole Linux serverit aega installeerida, kuid pimesi tegin muudatused ära ehk töötavad, ta üritab template0 pealt collationi küsida.

http://www.stiigo.com/download/stiigo_alfa_win32_rl.zip

Kui see ei tööta, siis tehke ise andmebaas pgAdmin abil estbk nimega

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Re: Stiigo seadistamine

PostPosted: 07 Jun 2012, 23:58
by evelital@hotmail.com
Mida teha, kui olen unustanud parooli?

Re: Stiigo seadistamine

PostPosted: 08 Jun 2012, 12:24
by admin
evelital@hotmail.com wrote:Mida teha, kui olen unustanud parooli?


Tere,

paroolid ongi selleks, et Teie andmeid kaitsta, nende unustamist ei tohiks olla. Loodan, Teil mõni arvutispetsialist tutvusringkonnas, kes oskab neid juhendaid jälgida ja paroolile reset teha:
http://rationalpie.wordpress.com/2010/02/18/postgresql-reset-root-password/

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Re: Stiigo seadistamine

PostPosted: 03 Jan 2013, 17:24
by lihtsalt kasutaja
[quote="admin"]Tere,

kahjuks pole eriti Meritiga tuttav, selletõttu ei tea ka kas saab otse andmebaasist lugeda. Mõneti kahtlen, sest enamus rp. programme hoiavad andmebaase parooli all, mida vaid tarkvara teab.

Kas antud programmil mõnda ekspordi võimalust pole, kus andmed teksti/xml faili saadetakse ? Ntx kontoplaani oskab Stiigo võtta tekstifailidest, kui õige formaat.

Tervitab,
Ingmar Tammeväli[/quote]

meritist info lugemiseks vaja DBISAM odbc driverit, andmed ilusti kättesaadavad- lugeda saab otse probleemivabalt

Re: Stiigo seadistamine

PostPosted: 05 Jan 2013, 21:10
by daniel
Tere Ingmar,

1) aitäh hea algatamise eest
2) kuidas saab lähtekoodile ligi ? tahaks väikesed parandused teha, et programm töötaks ka VPS il oleva andmebaasiga

Daniel

Re: Stiigo seadistamine

PostPosted: 06 Jan 2013, 19:42
by raido692
Tere,

püüan seadistada algsaldot aga
hakkab errorit viskama

Konto algsaldo omistamine valesti teostatud.
Lubatud aktiva=deebetsaldo, kulud=deebetsaldo
passiva=kreeditsaldo, tulud=kreeditsaldo

kuigi kõik on sisestatud nõnda nagu peaks ja võrdub ükspool teisega

tegemist 0.84 ver

Re: Stiigo seadistamine

PostPosted: 07 Jan 2013, 23:56
by admin
daniel wrote:Tere Ingmar,

1) aitäh hea algatamise eest
2) kuidas saab lähtekoodile ligi ? tahaks väikesed parandused teha, et programm töötaks ka VPS il oleva andmebaasiga

Daniel


Tere,

kahjuks ei saa enda intellektuaalset omandit avalikuks "veel teha", asi seotud kõige lihtsama faktoriga, seal mul kasutuses palju mooduleid, mis töötavad ka minu klientide kommertsrakendustes. Ma ei tohi neid lähtekoode avalikuks muuta. PPU'dega hetkel ei tahaks mässata.

Kui Sul ettepanekuid või koodinäiteid / testkeskkond, siis saad selle info saata stiigo<att>stiigo.com

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Re: Stiigo seadistamine

PostPosted: 07 Jan 2013, 23:58
by admin
raido692 wrote:Tere,

püüan seadistada algsaldot aga
hakkab errorit viskama

Konto algsaldo omistamine valesti teostatud.
Lubatud aktiva=deebetsaldo, kulud=deebetsaldo
passiva=kreeditsaldo, tulud=kreeditsaldo

kuigi kõik on sisestatud nõnda nagu peaks ja võrdub ükspool teisega

tegemist 0.84 ver


Tere,

kontrollige esmalt üle, kas Teil ikka kontod on õige tüübiga konfigureeritud. Kui olete 100+1% kindel, et nii on, siis võite saata andmebaasi bugs<att>stiigo.com . Ning peale andmebaasi koopia pilt ka algsaldode aknast; mis kontod, mis summad.

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Algsaldot ei kajastu bilansis

PostPosted: 04 Jun 2013, 09:39
by mluha
Tervist!
Mul on Fiantskannete all tehtud osakapitali sissemakse (aglsaldodo kanne), kuid see ei kajastu bilansis. Milles võib asi olla?
Aitäh!

Algsaldo ei kajastu bilansis

PostPosted: 05 Jun 2013, 10:48
by mluha
Täpsustan veel, et kanne on pearaamatus olemas ning sobiva kuupäevaga (majandusaasta sees):
05.11.2012 - konto 10122 - D - 2500 €
05.11.2012 - konto 2220 - K - 2500 €

Samuti on kajastus päevaraamatus:
05.11.2012
konto 10122 - D - 2500 €
konto 2220 K - 2500€

Bilansis on osakapital nimiväätuses: 0 €.

Re: Algsaldo ei kajastu bilansis

PostPosted: 06 Jun 2013, 09:22
by admin
mluha wrote:Täpsustan veel, et kanne on pearaamatus olemas ning sobiva kuupäevaga (majandusaasta sees):
05.11.2012 - konto 10122 - D - 2500 €
05.11.2012 - konto 2220 - K - 2500 €

Samuti on kajastus päevaraamatus:
05.11.2012
konto 10122 - D - 2500 €
konto 2220 K - 2500€

Bilansis on osakapital nimiväätuses: 0 €.


Tere,

võimaliku veaolukorra uurimiseks oleks vaja andmebaasi. Saatke palun support<att>stiigo.com

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Re: Algsaldo ei kajastu bilansis

PostPosted: 06 Jun 2013, 09:31
by Guest
[quote="mluha"]Täpsustan veel, et kanne on pearaamatus olemas ning sobiva kuupäevaga (majandusaasta sees):
05.11.2012 - konto 10122 - D - 2500 €
05.11.2012 - konto 2220 - K - 2500 €

Samuti on kajastus päevaraamatus:
05.11.2012
konto 10122 - D - 2500 €
konto 2220 K - 2500€

Bilansis on osakapital nimiväätuses: 0 €.[/quote]

SPAM
Viga ei ole mitte tehniline, vaid viga on kande sisestajapoolne.
Kande tegemisel on kasutatud koondkontot 2220, mitte detailset "22200".
Konto parandamisel muutub olukord ka aruannetes:)

Re: Stiigo seadistamine

PostPosted: 28 Aug 2013, 13:19
by RaigoP
Tere,
juhul kui programmi seadistamise käigus (firma info) jäi kontoplaan automaatselt tegemata, kas saab antud (Stiigo vaikimisi) kontoplaani hiljem automaatselt ikkagi teha.
Vabandan kui see küsimus on juba käsitletud, esimese hooga ei leidnud.
Tänan.
Raigo

Re: Stiigo seadistamine

PostPosted: 18 Sep 2013, 18:21
by enekass
Tere.
Alustasin programmis raamatupidamise teostamist, kuid ühest hetkest enam finantskandeid teha ei ole võimalik. Uue finantskande alustamisel kugu päis mitteaktiivne ( sinna ei saa midagi sisestada ).
Kandeid vaadata ei saa annab veateate : programmis tekkis viga !

Re: Stiigo seadistamine

PostPosted: 25 Sep 2013, 21:10
by admin
enekass wrote:Tere.
Alustasin programmis raamatupidamise teostamist, kuid ühest hetkest enam finantskandeid teha ei ole võimalik. Uue finantskande alustamisel kugu päis mitteaktiivne ( sinna ei saa midagi sisestada ).
Kandeid vaadata ei saa annab veateate : programmis tekkis viga !


Tere,

paluksin ekraanipilti sellest ja täpseid samme, mida tegite.

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Re: Stiigo seadistamine

PostPosted: 12 Jun 2014, 11:34
by Alena
Tere,

Kas millalgi lähitulevikus võiks ka oodata võimalust, et Stiigot saab kasutada ka Mac-l?