piret wrote:Mul on mureks ostuarve salvestamine. Mingil põhjusel ei lase ostuarvet salvestada, annab järgneva veateate: Salvestamine ebaõnnestus!
Põhjus: sisemine viga! Arvutatud summad ei ühti: 7,99 ¤ 0,00 (estbk¬_fra_bills.pas, line 7185)
Programm arvutab ju ise sisestatud tellimuse numbritest arve numbrid (käibemaksu ja summa käibemaksuga) Seega ei saa ma aru, mis sellel arvel viga on.
Teiseks mureks on see, sisestasin programmi aasta alguse algsaldod. Kõik on kena ja tore, aga bilansis ei näita mingil põhjusel osakapitali nimiväärtust. Programm küll arvutab selle omakapitali ja kohustsuste sisse, kuid reaalselt seda numbrit seal pole näha. Samas pearaamatus ja päevaraamtus on summa kenasti olemas. Kas tegu programmi veaga või on minul midagi vaja sättida?
Tere,
kasutaja Guesti soovitus päris õige.
Ja kas algsaldod panite 31.12.2011 seisuga, sest algsaldod peavad tulema eelmise aasta viimase kuupäeva seisuga.
Parim viis antud arve vea leidmiseks oleks, kui Te saaksite mulle enda andmebaasi saata, siis saab jooksvalt probleemi uurida. Andmebaasi varukoopiat saate teha stiigoadmin alt.
Ja see saata aadressile support<att>stiigo.com
Tervitab,
Ingmar Tammeväli