Page 5 of 7

Re: Üldised küsimused

PostPosted: 09 Oct 2012, 20:26
by Alex
Tere !

Re: Üldised küsimused

PostPosted: 10 Oct 2012, 00:51
by admin
Alex wrote:Tere !


Tere,

võtke arvel kinnitus maha ja kirjutage mida ise soovite kirjelduse lahtrisse (täpsustavat). Vaikimisi ta paneb artikli nime. Kui sain Teie lisateksti küsimusest õigesti aru ?


Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Re: Üldised küsimused

PostPosted: 11 Oct 2012, 23:48
by Alex
admin wrote:
Alex wrote:Tere !


Tere,

võtke arvel kinnitus maha ja kirjutage mida ise soovite kirjelduse lahtrisse (täpsustavat). Vaikimisi ta paneb artikli nime. Kui sain Teie lisateksti küsimusest õigesti aru ?


Tervitab,
Ingmar Tammeväli
OK !

Tänan !
Mul on veel üks küsimus. Mis tähendab -> Artiklit ....... pole veel laos kirjeldatud.
:roll:


*Juba sain teada...

Re: uue riigi lisamine kliendikaardile

PostPosted: 19 Oct 2012, 17:28
by mluha
Tere!
Ei leia viisi kuidas saab teha klienti/hankijat riigiga, mida nimekrijas ei eksisteeri. Palun juhatage, kuidas saab lisada riike?
Aitäh!

Re: uue riigi lisamine kliendikaardile

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:06
by admin
mluha wrote:Tere!
Ei leia viisi kuidas saab teha klienti/hankijat riigiga, mida nimekrijas ei eksisteeri. Palun juhatage, kuidas saab lisada riike?
Aitäh!


Tere,

hetkel häid variante pole, mul adminnis on küll üks nö "feature", millel võimalus SQL abil tabeleid täita, aga see ver. pole veel väljas.

Kas oskate öelda, mis riigiga on tegemist ja pange tema piirkonna lühend ka, siis teavitan kui uus stiigoadmin olemas, pean teile selle SQL faili koostama.

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Re: Üldised küsimused

PostPosted: 15 Nov 2012, 15:27
by Kristi
Kuidas saab lisada sellist klienti/hankijat kelle riiki nimekirjas pole? Inimene on tellinud kauba hiinast, kuid selline valik nimekirjas puudub.
Kui mingit lihtsat lahendust pole, siis ehk oleks võimalik see näiteks järgmise uuendusega lisada.

Programm ise töötab tasuta tarkvara kohta hämmastavalt hästi ning on lihtne ja loogiline.

Re: Kahe firma raamatupidamine ühes arvutis?

PostPosted: 17 Nov 2012, 00:17
by admin
mluha wrote:Programm super ja läheb ühe paremaks!

Kas on võimalik ühes arvutis pidada ka kahe firma raamatupidamist? Lisasin Stiigoadmin programmis uue firma. Stiigo.exe alt aga ei näe võimalust teise firma andmetega tegelemiseks. Aitäh!


Kui Teil mitu firmat, kas Stiigo avamisel ei küsi, millise firmaga tegeleme ? Stiigos võib olla N + 1 firmat !

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Re: Üldised küsimused

PostPosted: 17 Nov 2012, 00:20
by admin
Kristi wrote:Kuidas saab lisada sellist klienti/hankijat kelle riiki nimekirjas pole? Inimene on tellinud kauba hiinast, kuid selline valik nimekirjas puudub.
Kui mingit lihtsat lahendust pole, siis ehk oleks võimalik see näiteks järgmise uuendusega lisada.

Programm ise töötab tasuta tarkvara kohta hämmastavalt hästi ning on lihtne ja loogiline.


Tere,

kuna hetkel siin vaheversioon arenduses, siis ma järgmine nädal SPAM (hetke versiooni) ühe paranduse ja panen juhendi, kuidas saate (hetkel) ümbernurga uue riigi lisada.

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Riigi lisamine

PostPosted: 18 Nov 2012, 18:32
by mluha
Aitäh! Sain Hiina nimekirja.
Lihtsalt infoks, et ma olin juba kliendi loonud Austraalia alla, et arve sisse osta. Nüüd muutsin riigi Hiinaks, aga maakonna, linna ja tänavanime siseatmisel tuli veatade - ei ole unikaalne. Kahjuks ma ei kirjutanud täpset veateadet üles. Peale arve sulgemist tahtsin veateate siia foorumisse panna, aga sain maakonna, linna ja tänaanime ära salvestatud.

Re: Kahe firma raamatupidamine ühes arvutis?

PostPosted: 18 Nov 2012, 18:36
by mluha
[quote] Kui Teil mitu firmat, kas Stiigo avamisel ei küsi, millise firmaga tegeleme ? Stiigos võib olla N + 1 firmat ! [/quote]

Stiigo ei küsi jah avamisel firmade kohta. Ka "Kuva täiendavaid seadeid" alt ei tule midagi muud kui "localhost" ja "5432".

Re: Kahe firma raamatupidamine ühes arvutis?

PostPosted: 20 Nov 2012, 01:34
by admin
mluha wrote:
Kui Teil mitu firmat, kas Stiigo avamisel ei küsi, millise firmaga tegeleme ? Stiigos võib olla N + 1 firmat !


Stiigo ei küsi jah avamisel firmade kohta. Ka "Kuva täiendavaid seadeid" alt ei tule midagi muud kui "localhost" ja "5432".


Tere,

kui Stiigoadmin alt on uued firmad koostatud, siis peale Stiigosse logimist alles annab valiku, et millise firma all töötame.
Kui seda ei teki võib mulle andmebaasi koopia saata (bugs <att> stiigo.com), mille saab Stiigoadmin alt koostada, pean peale vaatama.

Tervitab,
Ingmar Tammeväli

Re: Üldised küsimused

PostPosted: 10 Dec 2012, 21:56
by mluha
Tere! Sain teie soovitused kätte kahe firma lisamise osas. Oli tõesti kasutajate õiguste süsteem nagu olite kirjutanud:
"võimalik et Te olete loonud Stiigos eraldi kasutaja veel. Mina käin vaid adminnina sees, siis ignoreeritakse kasutaja õigusi. Kui nii siis võtke kasutaja lehekülg (stiigoadmin) ning seal lubatud firmad, seal klikkige kõik firmad. Tavaline õiguste süsteem, kus iga töötaja ei pea teise firmat nägema."
Aitäh!

Re: Üldised küsimused

PostPosted: 28 Feb 2013, 01:33
by värske kasutaja
Tere! Küsimus Stiigo panga kohta- kas tasumised- laekumised on mõeldud ostu- müügiarvete jaoks, või ka nt palga-, maksude- jms väljamaksete sisestamiseks?

Re: Üldised küsimused

PostPosted: 28 Feb 2013, 17:37
by Kasutaja
Pangamooduli kaudu saab teha tasumisi ja laekumisi ostu- ja müügiarvetele ning seda moodulit saab kasutada ka nt. palga., maksude- jms väljamaksete sisestamiseks.
Näiteks tasumises kirjutad Selgitus lahtrisse Veebruarikuu töötasu, summa lahtrisse sisestad tasutud summa ning kontoks valid vastava konto.
Muud keerulist polegi.


[quote="värske kasutaja"]Tere! Küsimus Stiigo panga kohta- kas tasumised- laekumised on mõeldud ostu- müügiarvete jaoks, või ka nt palga-, maksude- jms väljamaksete sisestamiseks?[/quote]

Re: Üldised küsimused

PostPosted: 08 Jul 2013, 14:57
by Ginger
Tere, alustain versiooni Stiigo v.0.88 (Win32 PostgreSQL 8.4-9.x) kasutamist, ja einesid raskused:
laekumiste nimekirjas näen 1 arve, mis on kinnitatud ülejäänud jäi veel kinnitamata, aga kinnitada ei luba.Kui kontode kannetes vaatan, siis näen, et antud arve on dubleeritud ja kustutada ei luba. Kuidas seda saab teha?

Re: Üldised küsimused

PostPosted: 25 Jul 2013, 17:08
by värske kasutaja
Tere! Küsimus pangakaardiga ja sulas makstud ostude kohta. Ostuarve sisestamisel saab märkida makseviisiks pangakaart või sularahaarve, ja K kontoks Pank või kassa, kuid all real näitab arve staatust ikkagi: tasumata. Miks?
Pangakaardiga tasumisel läheb raha arvelt maha 1-3 päeva hiljem, kuidas siis toimida?

Tänud ette

Re: Üldised küsimused

PostPosted: 26 Jul 2013, 12:52
by Kadri
Kui soovite pangakaardiga makstud ostud läbi ostureskontro programmi kanda, peate pangast raha maha minemise kuupäevaga tegema panga tasumise. Peale tasumise sisestamist, muutub ka ostuarve staatus.
Sularahas ostu korral, kui sisestate ostuarve ja valite maksetingimuseks sularaha, kinnitate ostuarve, siis programm avab automaatselt kassa orderi, mida saate siis vastavalt vajadusele muuta/täiendada jne.



[quote="värske kasutaja"]Tere! Küsimus pangakaardiga ja sulas makstud ostude kohta. Ostuarve sisestamisel saab märkida makseviisiks pangakaart või sularahaarve, ja K kontoks Pank või kassa, kuid all real näitab arve staatust ikkagi: tasumata. Miks?
Pangakaardiga tasumisel läheb raha arvelt maha 1-3 päeva hiljem, kuidas siis toimida?

Tänud ette[/quote]

Re: Üldised küsimused

PostPosted: 26 Jul 2013, 14:23
by värske kasutaja
Tänud kadri! Tahtsin hakkama saada laisa inimese kombel- ühe kandega. Aga kas ostureskontras märgin siis Kreeditkontoks ikka -võlg tarnijale?
Kas kasutatakse veel teisigi võimalusi pangakaardi ostude läbikandmisel, siis kuidas?

Aga mis mina tegin, piinlik lausa sellise lolluse peale tulla-avastasin konto - rahad teel (aktiva konto), ja kasutasin seda, peale tasumise kinnitamist nägin et asjad ei klapi, peale selle tekitas osad summad USD-s, kuigi mul on eurod valitud nagu vaja.
Tahan kinnitust maha võtta- teatab errori-
Salvestamine ebaõnnestus.
Tasumise ümberarvutamine ebaõnnestus: arve tasutud summa muutus negatiivseks.

Kuidagi ei saa jagu, kustutaks üldse maha, aga kinnitusega ei saa. Ostuarvet oleks vaja muuta- ei saa sest tasumine on peal. Täitsa hädas (ja nii rikkusin õige mitu arvet ära)

Palun abi

Re: Üldised küsimused

PostPosted: 29 Jul 2013, 13:15
by Forsteriana
Ei leidnud sarnast küsimust!
Kuidas oleks mõistlik: avastasin hiljuti Stiigo ja tahaks katsetama hakata. Varem täitsin exceli tabelit (tegemist väike firmaga, mis polnud kuni tänaseni km-kohuslane). Ehk kuidas ja kas õnnestuks kopeerida ajaloo kanded Stiigosse (või peaks seda käsitsi tegema) ja kui nüüdsest ettevõtte km-kohuslane, siis kus märkida, et enne ei oldud kohuslane ja nüüd ollakse? Kui juba katsetama hakata, siis võiksid kõik andmed ühes kohas olla, aitaks uuel aastal aruannete koostamisel.

Re: Üldised küsimused

PostPosted: 30 Jul 2013, 15:28
by Kasutaja
Kopeerimisvõimalust Excelist Stiigosse loodud ei ole. Vanad andmed tuleb käsitsi sisestada. Usun, et alati on muidugi võimalus programmi programmeerija poole pöörduda ja kokkuleppelise lisatasu eest loodaks teile kindlasti erilahendusi. Peate ise hindama, kas automaatsüsteemi tellimine oleks otstarbekam, või on andmeid siiski nii vähe, et saab nende sisestamisega kenasti ise hakkama.
Admin mooduli alt saate täita käibemaksukohuslase numbri sellest hetkest, kui hakkate sisestama käibemaksuga dokumente. Mingit kuupäeva vahemikku Stiigosse sisestada pole vaja, mis ajast alates ollakse kohuslane jms.



[quote="Forsteriana"]Ei leidnud sarnast küsimust!
Kuidas oleks mõistlik: avastasin hiljuti Stiigo ja tahaks katsetama hakata. Varem täitsin exceli tabelit (tegemist väike firmaga, mis polnud kuni tänaseni km-kohuslane). Ehk kuidas ja kas õnnestuks kopeerida ajaloo kanded Stiigosse (või peaks seda käsitsi tegema) ja kui nüüdsest ettevõtte km-kohuslane, siis kus märkida, et enne ei oldud kohuslane ja nüüd ollakse? Kui juba katsetama hakata, siis võiksid kõik andmed ühes kohas olla, aitaks uuel aastal aruannete koostamisel.[/quote]