Teie mure on juba tõsisemat laadi. Paistab, et lihtsa foorumi soovitusena seda parandada ei anna.
Raske on sellise üldise kirjelduse põhjal hinnata, millest viga tekkis. Minul toimivad erinevate firmade puhul ostuarved ja pangatasumised ilusti ning kirjeldatud situatsiooni tekkinud ei ole (kasutan Stiigot viie firma raamatupidamise puhul).
Soovitan teil pöörduda programmeerija poole stiigo@stiigo.com ja oma mure täpselt kirja panna. Kuidas hakkasite kasutama "rahad teel" kontot, mida ja kuidas midagi sisestasite? Millise veateate ette lööb ja peale missugust toimingut? jne Mina olen oma keerulisematele küsimustele abi saanud, aga arvestada tuleb, et Stiigo puhul on tegemist küll tasuta tarkvaraga, kuid tarkvara konsultatsiooni hinnaks on Stiigo kodulehel toodud 15,00 eur + km. Kui seda hinda kalliks ei pea, siis soovitan julgelt abi otsida.
[quote="värske kasutaja"]Tänud kadri! Tahtsin hakkama saada laisa inimese kombel- ühe kandega. Aga kas ostureskontras märgin siis Kreeditkontoks ikka -võlg tarnijale?
Kas kasutatakse veel teisigi võimalusi pangakaardi ostude läbikandmisel, siis kuidas?
Aga mis mina tegin, piinlik lausa sellise lolluse peale tulla-avastasin konto - rahad teel (aktiva konto), ja kasutasin seda, peale tasumise kinnitamist nägin et asjad ei klapi, peale selle tekitas osad summad USD-s, kuigi mul on eurod valitud nagu vaja.
Tahan kinnitust maha võtta- teatab errori-
Salvestamine ebaõnnestus.
Tasumise ümberarvutamine ebaõnnestus: arve tasutud summa muutus negatiivseks.
Kuidagi ei saa jagu, kustutaks üldse maha, aga kinnitusega ei saa. Ostuarvet oleks vaja muuta- ei saa sest tasumine on peal. Täitsa hädas (ja nii rikkusin õige mitu arvet ära)
Palun abi[/quote]