fq wrote:faili postmaster.pid - sellist ei näinud. Ega see veateade juhuslikult midagi rohkemat ei ütle (proovides käivitada programmi): Error 1053. The service did not respond to the start or control request in a timely faschion.?
Ja kui ma programmi sisse ei saa - siis pole mul ju uuemat varukoopiat võimalik ka teha, et kõik uuesti lasta peale ja sealt taastada. (millegipärast on 2 jaanuaril tehtud varukoopia suuruseks 0, ehk seal pole midagi peal ja eelmine on novembris tehtud kahjuks)
jg wrote:Tere
Tekkis küsimus seoses andmebaasi taastamisega.
Tegin andmebaasile backupi ja nüüd panin uuesti Stiigo arvutisse ning üritasin sellest backupist andmeid taastada. Küsib selle käigus dos aknas passwordi ja siis asub taastama. Tulemuseks aga error.
Kas tegin midagi valesti kuskil või milles võib probleem seisneda?
vanajyri wrote:Tere,
üritan antud programmi kasutada Linuxi keskkonnas. Paraku on minu serveri lokaaliks et_EE.UTF-8, mille üle Stiigoadmin nuriseb ning ei ole nõus andmebaase looma. Kas oleks võimalik kuidagi veenda teda siiski UTf-8 kodeeringuga läbi saama?
Laire wrote:Tere
Sain installeerimisega kenasti hakkama, lõin kasutaja ja majandusaasta, mille olek on kenasti avatud. Kasutajal kõik õigused.
Kui üritan kasutaja nimega sisse logida, siis annab errori: SQL Error: FATAL: password authentication failed for user ... ja nii ikka ja jälle kuigi olen korduvalt kontrollinud, et sisestan passwordi õigesti. Siseneda saan ainult selle esialgse "postgres" nime ja parooliga.
Kas oskate kommenteerida, mida ma valesti SPAM?
aldo wrote:Küsimus: kui stiigoadmin-is on juba 2011 maj. aasta avatud, kas siis 2010 enam ei ole võimalik kuidagi tagantjärele avada?
Clearice wrote:admin wrote:Laire wrote:Tere
Kas parooli ikka panite, muudke ära, justkui midagi valesti, sest testisin, uue kasutaja loomine töötab testmasinas küll korrektselt.
Tere!
Minul on sama mure - installeerisin Postgres andmebaasi. Stiigo admin läheb käima. Püüdes avada stiigo.exe programmi tuleb veateade:
SQL Error: FATAL: password authentication failed for user "..."
Olen proovinud parooli adminnis muuta, kuid kasutajana sisse ei saa. Samuti ei saa sisse kasutajaga "admin".
Serveri aadress: localhost ja port 5432.
Milles võib viga olla?
Return to Raamatupidamistarkvara Stiigo
Users browsing this forum: AbePoulley, Aidantweft, DavidThype, doreenxu60, WilliamTip and 2 guests