Installeerimine / seadistamine

Juhendid / küsimused / ettepanekud. Ärge siis Stiigo projekti toetamist ära unustage ;)

Re: Installeerimine / seadistamine

Postby shirley » 21 Feb 2014, 09:40

Soovitus küsijale: kasutajanimi pidi ju adminis olema postgres vms.

Aga mul ka oma küsimus - kas see programm bilanssi ja kasumiaruannet ei tee? Või SPAM mina midagi valesti?
shirley

Postby shirley » 21 Feb 2014, 09:51

Leidsin juba oma rumalale küsimusele vastuse :) "vormide defineerimine"
shirley

Postby Mario » 21 Feb 2014, 22:34

[quote="shirley"]Soovitus küsijale: kasutajanimi pidi ju adminis olema postgres vms.

Aga mul ka oma küsimus - kas see programm bilanssi ja kasumiaruannet ei tee? Või SPAM mina midagi valesti?[/quote]

Paningi postgres, aga ikka polnud abi.
Mario

Postby Lilli » 16 Mar 2014, 20:04

Kas seda programmi saaks ka mälupulgale installida

Tänan ette
Lilli

Postby admin » 18 Mar 2014, 23:01

Lilli wrote:Kas seda programmi saaks ka mälupulgale installida

Tänan ette

Tere,

Stiigot võib jooksutada vabalt mälupulgalt, aga probleemiks pigem Postgres andmebaas, siin lahendus, kuidas seda kasutada.
Ehk Teil mõni tuttav IT inimene, ta saaks Teile ära seadistada sellise Stiigo.

Siin näpunäited: http://www.postgresonline.com/journal/archives/172-Starting-PostgreSQL-in-windows-without-install.html

Tervitab,
Ingmar Tammeväli
admin
Site Admin

Postby jackson » 15 Feb 2015, 21:16

Täiesti suvaline küsimus tekkis: kas ja mismoodi saaks stiigoadminis firmasid kustutada?
jackson

Postby Guest » 17 Mar 2015, 20:47

Tere Ingmar!

Olen Stiigot kasutanud juba paar aastat ja nüüd olen paraja probleemi otsas. Nimelt otsustas windows mitte töötada ja nii sai see C tühjaks lastud ja windows uuesti peale. Samal kettal asus Postgre andmebaasifail. Stiigo programm ise aga teisel kettal, mis alles ja olemas. Kuna Postgre andmebaas sai ühes windowsiga maha lastud, siis nüüd ei saa Stiigot käima. Backup fail jäi tegemata, kuna arvuti lihtsalt ei läinud käima ja nüüd kuna sisse ei saa, ei ole samuti võimalik seda teha. Kui üritan seda Postgre faili uuesti alla laadida annab veateate: the extended attributes are inconsistent!
Mida teha? Kuna Stiigo failides mitme aasta andmed, siis uuesti nullist programmi alla laadida ei sooviks, 2014.a. maj.aastaaruanne oli veel tegemisel ja nende kõikide kirjendite uuesti sisestamine võtab terve igaviku. Kas see sellisel moel uue postgre andmebaasi allatõmbamisel võiks käivituda mõnes teises arvutis? 20.03.15 aga peaks juba esitama KMD Maksu-Tolliametile. Tegemist on tõsise appikarjega, kohe kuidagi ei tea, kuidas peaks edasi tegutsema!
Guest

Postby Maarja » 29 Mar 2016, 10:56

Tere, Kas Stiigo töötab Windows 10-ga?
Maarja

Postby Guest » 04 Apr 2016, 19:53

Tere,

Ei olnud Stiigot ammu uuendanud.
Uuendasi Stiigo. Pakkus muuhulgas arve vormi uuendamist. Peale uuendust ei mahtunud oma firma reg.number ära - peab olema 8 kohta, näha oli ainult 7.
Lahenus lihtne - aruande disaineris selle lahtri peal klõps pareme hiirega ja linnuke "Auto size" eest ära. Kas teistel ei ole seda probleemi?
Ja Windows 10 peal jookseb asi väga hästi.
Guest

Previous

Return to Raamatupidamistarkvara Stiigo